evolution1 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Przy zamykaniu którychkolwiek drzwi jest taki gluchy stuk w podszybiu, tak jakby powietrze cos wypychalo. Dokladnie stuk slychac w podszybiu na wysokosci kierownicy. Filtr ppylkowy mam dobrze zabudowany i szczelny, innych wylotow powietrza nie moge skojarzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Sprawdź klapkę obiegu wewnętrznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evolution1 Opublikowano 16 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Klapka jest pod kierownica a stuk slychac z nad kierownicy, rozebralbym podszybie ale mam zapieczone wycieraczki i mam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Klapka jest pod kierownica NIe! Klapka jest właśnie w podszybiu. Jest kilka wątków o tym i jest conieco zdjęć. Klapnięcie przy zamykaniu drzwi to na 100% w/o klapka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 ściągacz możesz kupić za parę zł, ja częściowo sobie dorobiłem takowy, a skończyło się na tym że pożyczyłem od brata i po 5 minutach miałem dwie wycieraczki w ręku bez żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evolution1 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Klapka jest właśnie w podszybiu. Jest kilka wątków o tym i jest conieco zdjęć. Klapnięcie przy zamykaniu drzwi to na 100% w/o klapka. no właśnie -klapka jest pod kierownicą po lewej stronie ( za bezpiecznikami)-miałem trochę czasu i chęci i ją w końcu zablokowałem i problem z głowy. :-> :-/ :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 klapka jest w podszybiu, jak masz pod kierownicą to nie wiem co to za ustrojstwo ;| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldec Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Koledzy nie ważne gdzie ale na 99.9999%to oto samo wam chodzi czyli klapka obiegu powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Klapka od wieków była w podszybiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 A Ty Lewy zastanów się co piszesz i nie rób zamieszania.Akurat wiem co piszę i jakbyś zadał sobie minimum trudu aby przjrzeć wątki traktujące o tym problemie, to znalazłbyś masę zdjęć prezentujących tą właśnie klapkę w podszybiu. Zanim zaczniesz mnie pouczać, radze sie zapoznać z punktem 4.6 regulaminu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi