neo2223 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 wymieniłem tarcze plus klocki przejechałem 5 km i były strasznie gorące podejrzewam ze jakbym przytknął zapałke to by się zapaliła czy tak ma byc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Prowadnice zacisków należało nasmarować. Klocki po włożeniu w prowadnicę miały trochę luzu czy wbiłeś je na siłę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo2223 Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Prowadnice zacisków należało nasmarować. Klocki po włożeniu w prowadnicę miały trochę luzu czy wbiłeś je na siłę? weszły swobodnie ale przed ich montażem wciskałem tłok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 wystarczy dwa krótkie hamowania jedno po drugim aby temperatura wzrosła do takiej przy której nie da się dotknąć tarcz. Prosty test : jak auto po zahamowaniu na skrzyżowaniu cofnie się "na amortyzatorach" lub swobodnie z pochyłości jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo2223 Opublikowano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Cięcie dokładnie tak jest Regulamin forum się kłania odnośnie zasad cytowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Ja tylko dodam, że nie ciśnie się na maxa w pedał na nowych klockach. Trza je delikatnie dotrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kjmmn Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Po wymianie mialem to samo, ale po kilkudziesieciu kilometrach juz bylo OK. Klocki i tarcze musza sie dopasowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi