YatZeck_WAWA Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Hej! Przy okazji zmiany instalacji telefonicznej w swoim autku zajrzałem pod siedzenia przednie. Znalazłam tam przynajmniej 2 wiązki elektryczne. Zakładam, że 1 leci do napinacza pasów, a druga... No właśnie, co to może być? Żadnego elektrycznego sterowania foteli raczej nie posiadam, nie wiem też, aby samochód posiadał grzanie tyłeczków. Może ktoś będzie w stanie podsunąć pomysł, a jeśli nie, to może w stolicy na spociku wyklarujecie mi. Pozdrówka, Y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Wyciąg jeszcze schowek co jest pod fotelem,to zobaczysz jeszcze bezpieczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YatZeck_WAWA Opublikowano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Zgadza się, ale co z tego wynika? Mam po 2 wiązki, które lecą gdzieś do foteli. Chyba producent nie zrobił tego ot tak sobie... Y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Jedna wiązka do napinacza, druga do bocznej poduszki. Przy fotelu kierowcy jest jeszcze bonusowy pojedynczy kabelek od czujnika zapięcia pasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YatZeck_WAWA Opublikowano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Jedna wiązka do napinacza, druga do bocznej poduszki. Przy fotelu kierowcy jest jeszcze bonusowy pojedynczy kabelek od czujnika zapięcia pasów No i to jest odpowiedź, na jaką czekałem. Teraz wszystko wydaje się mieć sens. Pozdrówka dla udzielającego zawsze trafnych informacji!! Y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Ha zapomnieliście o wadliwym otwieraniu szyby tylnej. Tam też jest w tej wiązce to.Jest temat o tym ,jak by co to poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi