P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Ad1) W tym miejscu, tyle, że od komory silnika masz przecież akumulator. Więcej chyba nie trzeba tłumaczyć. Ad3) Wyciąć i wspawać kawał zdrowej blachy. Wszystkie inne rozwiązania nic nie dadzą za chwilę i tak ruda wylezie. O ile pamiętam to ktoś już o to pytał i chyba nawet zdał relację z naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picu91 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Dzięki za odpowiedź. Właśnie siedząc i lejąc wodą po samochodzie doszedłem, że to przez tą blachę pod akumulatorem. Zacząłem ją czyścić i wyskoczyło parę dziur tak, że widziałem wnętrze samochodu. Chwilowo zalepiłem silikonem, ale wiem, że bez wstawki się raczej nie obędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konopek33 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 (edytowane) Przeniesiono witam, mam scenica 2000 r 1.6 i mam podobny problem. nie wiem jak sie zabrac bo zdjecia wszyskie nie pasuja do widoku mojego scenica. prosze o zdjecia jesli macie jak odejsc Piszemy w odpowiednich działach a nie gdzie popadnie. Proponuję zapoznać się dokładniej z regulaminem forum i stosować się do niego Aston76 Edytowane 20 Lipca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Kolego naucz się pisać i czytać ze zrozumieniem. Piszesz w wątku dotyczącym Megane, więc nie dziwię się że zdjęcia "nie pasują". Użyj problem jest dokładnie opisany na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi