Adamstanis Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Witam wszystkich. Od marca tego roku jestem szczęśliwym posiadaczem Grand Scenica z 2004. Od tego też czasu uważnie czytam to forum. W wielu rzeczach bardzo mi pomogliście ;-) Chcę teraz zamontować konwerter RCA żeby podłączyć wzmacniacz. Niestety nie mogę znaleźć opisu koloru przewodów przy kostce za radiem (szukam już trzeci dzień :cry: ). Chodzi mi o rozpiskę jakiego koloru są kabelki do głośników i 'anteny' (napięcie przy włączonym radiu) żeby zamontować ten konwerter. Kiedyś widziałem tę rozpiskę na tym forum. Podeśłijcie proszę linka albo wklejcie opis. pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Adamstanis, może tu; http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=8896&highlight=rca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamstanis Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Tutaj nie ma tego. To jest opis jak przerobić fabryczne radio tak aby miało wyjścia na wzmacniacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Adamstanis, a bezpośrednio przy głosnikach nie możesz sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Adamstanis, o to Ci chodziło ;) (z własnych zasobów, niekiedy warto profilaktycznie kopiować i archiwizować u siebie niektóre pliki ) A tu link do oryginału: http://ricmarlozoya.googlepages.com/PinOUTtunerlupdatel.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamstanis Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 To jest to !!! Dzięki gojgien Jutro zaczynam podłaczać wzmacniacz. Zasilanie mam już gotowe ;-)) Tak się skupiłem na szukaniu tej rozpiski na forum, że nie wpadłem na pomysł, żeby sprawdzić kolory przewodów przy głośnikach. :-P Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi