Krzychu Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Wczoraj na potrzeby wlasne wgralem nowa skorke na serwer i zapomnialem jej wykasowac. Dzisiaj usiadlem i na szybko zrobilem logo i od teraz dla wszystkich dostepna jest nowa skorka, mozna ja zmienic w profilu. Tylko prosze mnie nie besztac za logo Za jakis czas dojdzie kolejna skorka tym razem juz dopracowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Właśnie powróciłem do starej skórki ;-) Jeśli chodzi o logo, to właśnie ono z całego dzieła podoba mi się najbardziej. Może taki mariaż starej i nowej skórki? Dodam jeszcze tak na marginesie, że mile widziana byłaby skórka z motywem Megane I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Skorka byla cala gotowa, ja tylko logo zrobilem ---------- Dzisiaj DrNO podeslal mi swoje dzielo, takze za pare dni dojdzie kolejny themes/skroka. A tak sie prezentuje, jak dla mnie bardzo fajne. ---------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Aha, to odnosnie prosby Lewego to kolega DrNO, obiecal zrobic wersje z animacjami, ze wszystkimi modelami, wiec megane I tez powinno byc, mam nadzieje, ze phI i ph II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 a no... przygotuje trzy wersje. najciezsza bedzie zawierac wszystkie odmiany megi ze wszystkimi fazami... bedzie tego troche :] ale sie zrobi maly trik zeby to nie wazylo 7MB :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Mniam już się oblizuje na samą myśl - będzie milusio się przeglądało te forum! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Ta nowa skóra jest zdecydowanie fajniejsza. Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 FORUM LOGO milo by mi bylo gdyby logo zostalo wykorzystane i mam nadzieje ze kazdy znajdzie swoj model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Witam! Wszystko jest ok, tylko 2,3MB to chyba troche za duzo, jak na logo. Moge ewentualnie we flashu zrobic, powinno znacznie mniej zajmowac. Potrzebowalbym tylko obrazkow w formacie JPG lub PNG , takich ktore maja pelna game kolorow. A co do nowej skorki, to mam teraz troche wolnego to wrzuce cos nowego ze statytycznym logo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 no wlasnie z tym mialem problem... nie mam akrualnie aplikacji ktora by to odpowiednio mi przerobila na flasha... nie moge wybierac opoznien obrazkow tylko wszystko jednym ciagiem... moge Ci podeslac i sam moge sie tez pobawic, moze mi tez sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Dodalem dzisiaj nowy styl, na chwile obecna jest to wersja robocza, tzn wgralem gotowy styl, dodalem logo zmienilem troche tlo, jesli styl bedzie w miare odpowiadal, to bede go dopieszczal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 jak dla mnie grejt podobne do forum laluni, ktore mi sie bardzo podoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zaczyna to powoli wyglądać 'KLAWO' - nie ma jak to zmiany na lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 To co dajemy jak styl domyślny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi