tg588 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Witam. Moja Megi od jakiegoś czasu wydaje dziwny dźwięk - coś jakby buczenie kosiarki. Myślałem, że sprawa prosta i że to wydech, ale: 1.Na postoju, na jałowym można go gazować do 5000 i tego dźwięku nie ma 2.Podczas jazdy przy normalnym przyspieszaniu też go nie słychać, dopiero jak da się "gaz do dechy" wyraźnie słychać (podobny odgłos miałem na stałe w polonezie ;-) ) 3.Jeden tłumikarz po wejściu pod auto stwierdził, że to złącze elastyczne, ale on go nie wymieni 4.Drugi (chyba lepszy) stwierdził, że cały układ jest ok. łącznie z złączem, ale rusza się drążek skrzyni biegów (ten kawał pręta pod autem) i że to pewnie przez ten wyrobiony element takie wrażenia słuchowe :-( I tu moje pytanie - czy ten drążek ma tak latać, czy być na sztywno (ewentualnie może ktoś wymieniał tam części i może podać orientacyjny koszt). Ewentualnie - zna ktoś jakiegoś mechanika (nie ASO) z okolic Gliwic który jest specem w renówkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Na daszyńskiego masz Auto-Mako, tylko renówki robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tg588 Opublikowano 3 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Dzięki - na pewno skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi