marcindloza Opublikowano 8 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 a co z pomyslem zawisza1980 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldec Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 witam zapomniałem napisać że jak przekładałem ten zaworek między filtr a pompę tak jak masz ty to go sobie przepłukałem ,w nim jest taka kulka bynajmniej u mnie a zawory zwrotne tylko tak mają no więc wcisnąłem ją przy pomocy małego wkrętaka przelałem go benzyną ekstrakcyjna akurat ją miałem i ku mojemu zaskoczeniu wypadł jakis kawałek brudu. Bo ja co prawda specjalnie jechałem do końca aby spr. ile na rezerwie da rade jechać no i chyba stąd ten brud ,bo nie wierzę że mam bak czysty jak łza co potwierdził mechanik. aha czy ten zaworek masz założony strzałką w kierunku pompy, co prawda nie powinien wtedy puszczać paliwa do niej ale licho wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 waldec, skąd tam się wziął brud, skoro pisałeś że zaworek masz już za filtrem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldec Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 ale pisałem że go przekładałem bo najpierw miałem przed filtrem [ Dodano: 2009-10-09, 17:31 ] pisze drugi raz ale tylko dlatego że wyrzuciło mi coś o przekroczonym limicie czasu łączenia, tak więc pisałem wczesniej że miałem go przed filtrem i przekładałem go miedzy filtr a pompę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi