tomek74 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 witam , aktualnie mam wazny przegąd do 03.12 ale trafiła mi sie u znajomego na zakładzie samochodowym przeglad w bardzo dobrej cenie i z wymiana kupy rzeczy np. oleje , filtry, sprawdzenie klimy , ustawienie zbieznosci itp. tylko ze mam ten przeglad na poczatek listopada , tak ze jeszcze bede miał wazny ten wpisany w dowodzie rej. do 3.12 . Czy to jest jakis problem dla urzędników czy tez moge zrobic bez problemu przegląd szybciej niz tego wymaga termin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 możesz zrobić wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek74 Opublikowano 10 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 ja też zrobiłem wcześniej i żadnego kłopotu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Liczy się ciągłość przeglądów a nie to czy był wykonany wcześniej nie można przekraczać daty końcowej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi