olszif Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Witam wszystkich. Nie mam nawiewu na przednią szybę, pokrętło coś przestawia, leci na kabinę ale na szybę juz niechce. Co może być przyczyną tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeid Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Zamknij kratki to będzie tylko na szybę Ten typ tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Nie prawda, u mnie jak przestawię na szybę to leci na szybę. Z kratek ledwo co dmucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olszif Opublikowano 14 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 tak jak kolega napisał zamknięcie kratek nic nie pomaga :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 olszif masz prawdopodobnie problem w mieszalniku nadmuchu, coś tam nie działa jak powinno. Proponuję zdjąć panel nawiewu i poruszać linkami, albo coś się tam urwało, albo wpadło i nie działa prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olszif Opublikowano 15 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 no właśnie wczoraj tak zrobiłem, ale nic to nie dało, linki chodzą tak jak trzeba. Co trzeba zrobić, żeby dostać się do tego mieszalnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nedol Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Witam ja mam dosłownie ten sam problem. i mam pytanie czy udało ci sie go usunąć a jesli tak, to co to było i w jaki sposób usunąłeś . wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olszif Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Niestety nie :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_graphic Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Witajcie koledzy w Scenicu z 2001 powietrze leciało tam gdzie ustawiłem pokrętłem niezależnie czy kratki były otwarte czy nie. w Megance IphII z 2002 powietrze leci cały czas przez dwie środkowe kratki niezależnie od ustawienia pokrętła na np. szyba, dopiero jak zamkne środkowe kratki to wali na szybe jak najęte w Megance IphI z 97 roku identycznie jak w IphII. To tyle co z moich samochodów moge Wam koledzy pomódz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 U mnie to samo, chcesz na szybę, to pozamykaj resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi