blizniak53 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Czy może ktoś wie, gdzie można kupić czarną matową folię, którą wyklejony jest środkowy słupek, oraz drzwi przednie, przy szybie od strony słupka Będę wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 ASO, Allegro, są firmy, które się takim oklejaniem specjalizują. Możesz też po prostu znaleźć agencję reklamową, niektóre mają takie folie i Ci mogą nawet przykleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz35 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Szukaj na allegro- folia na progi , folia na słupki. Kupowałem juz dośc dawno ale folia była ok. przd naklejeniem dobrze odtłuścić i kleic jak jest ciepło lub slupek podgrzać np.suszarką. Ja kleiłem na progi w samochodzie ojca- chyba z trzy lata temu, trzyma do dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak53 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Dzięki serdeczne za podpowiedzi. Faktycznie są takie na Allegro. Muszę tylko wymierzyć jakie mnie są potrzebne i zamawiam. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Dorzucę tylko od siebie ze nie warto wybierać najtańszych foli... często taka "okazja" staje się udręką przy klejeniu. Przykładowo, nawet po podgrzaniu ciężko się układa a dodatkowo ciężko się później myje lub odbarwia :// Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi