Maniek1683 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Witam!!! Od tygodnia mam w garażu kapke poobijaną meganke cabrio, pomyślalem że przez zimę porobię i na wiosnę cabrio jak znalazł a tu się okazało że prócz blach padnięta skrzynia... :evil: tylko 5 i luz reszta zablokowana była... wyjąłem skrzynie-nie polecam :roll: rozebrałem no i biegi się odnalazły tyle że zostały mi 3 wałeczki 2 większe i 1 mały są to podejrzewam jakieś zabezpieczenia na wodziki albo coś koło tego ... Nie chcę składać skrzyni bez tego, bo przecie czemuś służy :lol: POMÓŻCIE KOLEDZY... JEŚLI NIE SCHEMAT TO MOŻE KTOŚ WIE DO CZEGO TE WAŁECZKI... Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Maniek1683, jeśli na coś się przyda to spróbuj to rozcyfrować skrzynie_renault.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek1683 Opublikowano 17 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Dzięki serdecznie uratowałeś mi du... już wszystko wiem Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za pomoc!!! [ Dodano: 2009-10-17, 18:57 ] No i skrzynia cyka jak tralala jeszcze raz dzięki gojgien jakby ktoś miał kłopot ze skrzynią pomogę już to przerobiłem... :roll: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem12311 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Witam nie mogę złączyć skrzyni w całość może ma ktoś jakąś poradę proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 nie mogę złączyć skrzyni w całość Nie bardzo łapię o co pytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem12311 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Nie mogę złożyć skrzyni przeszkadza mi wybierak niewiem w jakim położeniu składać całą skrzynie proszę o podpowiedzi jak złożyć skrzynie bo sam nie wiem . Więcej wydałem na naprawy auta niż jest ono warte proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aros83 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Koledzy a czy posiada ktoś z Was schemat elektryczny podłączenia sterownika skrzyni? zaznaczone gdzie masa itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi