Gryzorek Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Moje autko ma juz 120tys wiec i katalizator juz kupa. Pytalem o koszty nowego a gosc mówi zebym wybebeszyl katalizaor bo juz mi zapycha wylot spalin, autko dostanie poveta podobno nawet. Co o tym sądzicie?? pomijamy kwestie zanieczyszczenia powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Ja mam 172 kkm i kat jeszcze działa- stan dobry- padła tylko zintegrowana plecionka (wymieniona przez wycięcie i wspawanie nowej). Dokładniej opisz swój przypadek katalizator juz kupa- brzęczy czy po prostu ma dziurę(y). Jak dziurawy to może warto go jeszcze pospawać i dalej śmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzorek Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 ogólnie z zewnatrz katalizator fajnie wyglada. napisałem ze kupa bo juz 20 tys przejechane ponad jego zalecana wymiane to i pewno stan jest opłakany. To jak to z tym koledzy jest, jak by co, to wymieniać czy udrożnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Komp zwariuje, gdzie masz zalecenie wymiany kata po 100kkm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzorek Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Moj mechanik zaleca wymiane po 100kkm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Jak ma sondę tylko przed katalizatorem to komputer nic nie wykaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Zmień mechanika - chyba, że sam niem jesteś ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 a co zrobić gdy katalizator padł a po instalacji nowego zapala sie kod błędu że kat nie sprawny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Pojechać na skasowanie błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zrobiłem to lecz po 2 dnich zapalił sie ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky102 Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 ja sobie usunolem katalizator po 130tys.tz.mam zostawiona puszke po kat. i w srodek wspawana rurke. i nic sie nie dzieje.ani sie nie pogorszylo ani sie nie polepszylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 A ja jak kupiłem Regana to w kacie z ceramiki została mała kulka tylko. Więc mam zrobione to samo: mam zostawiona puszke po kat. i w srodek wspawana rurke. I niestety silnik w zakresie obrotów 2000 do 3500 tys nie ma mocy. Co mam zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 U mnie zas wszystko ladnie smiga ale do 2000obr po tym strasznie sie muli i dziwny dzwiek jest z silnika. Wymienilem ostatnio tlumik na sportowy czy to moze byc przyczyna tego zjawiska katalizator padniety. Jest on cholernie drogi a moje fundusze nie pozwalaja mi na kupno nowego a uzywki nie chcialbym wstawiac bo mam zamiar troche jeszcze nia pojezdzic . Wiec moje pytanie jest nastepujace czy da sie cos zrobic aby nie wymieniac katalizatora. Moj silnik to 1,6 8v Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gora85 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 rocky102 a ty czasem nie masz sondy za katem ja mam czyli jak katalizator do wymiany to co trzeba robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagu Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Jeśli są dwie sondy konieczny jest kat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi