Zanzik Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Może ktoś wie czy jak mam auto z fabrycznym radiem ,to czy ma okablowanie doprowadzone do tylnych drzwi. Jakie głośniki szukać w celu zamontowania w tylnych drzwiach i czy w ogóle te radia fabryczne mają wyjścia na tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Zanzik, moja ma kable i głośniki i wyjście na tył ;-) . Głośniki ten sam rozmiar co z przodu 13 cm. W menu jest opcja regulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanzik Opublikowano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 No tak Twoja ma ,ale czy moja będzie mieć chociaż kabelki. A w radyjku regulacja przód tył powinna być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Raczej wszystkie mają instalacje w tylnych drzwiach i głośniki. Jest możliwość regulacji natężenia dźwięku przód/tył(F/R) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanzik Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Masz racje wzysko jest nawet głośniki, miałem wyłaczone teraz grają Może wiesz co kupić żeby w moim radyjku działało MP3 niechce inwestować w inne radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Poszukaj, juz było o tym sporo. Tak na szybko; http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=5352&highlight=box http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=12391&highlight=box Są takie urządzenia do kupienia na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanzik Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Czy coś takiego by się sprawdziło http://www.allegro.pl/item774084526_zmieni...ane_scenic.html Mam radio CD wersja UPDATE LIST z 2006 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Raczej tak ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanzik Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Jak doradziłeś tak zrobiłem. Zakupiłem sobie takie urządzonko za 375 zł ,podpiołem pod radio w miejsce zmieniarki (idelnie pasowało) i gra ;) jestem zadowolony ;) [ Dodano: 2009-10-21, 18:01 ] A może ktoś sie orientuje jak zmienia sie katalogi,ktorym przyciskiem.Utwory się zmieniają gorzej z przejściem do innego katalogu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 jestem zadowolony ;) i o to chodziło. ;) Gdzie go umieściłeś? A może ktoś sie orientuje jak zmienia sie katalogi,ktorym przyciskiem.Utwory się zmieniają gorzej z przejściem do innego katalogu ? Nie ma tam żadnej instrukcji? Popatrz też w instrukcję od radia. Pewnie będzie się zmieniało w taki sam sposób jak płyty gdy jest podłączona zmieniarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanzik Opublikowano 22 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Tak właśnie zmienia sie jak w zwykłej zmieniarce czyli przyciskami w radiu od 1 do 6 dlatego musi być na dysku 6 plików CD01 ,CD02 ...CD06. Nie kombinowałem z wierceniami w schowku. Umieścięłm zmieniarke bezpośrednio pod radiem na pułeczce. Urządzenie jest wielkości paczki fajek więc idealnie tam pasuje. Jak korzysta się z kardy CD jest lepiej bo nic nie wystaje i nie żuca się tak w oczy. Jakość dźwięku jest OK . Podczas urzywania z wewnątrz wydobywa sie czerwone światło. Jednym słowem bardzo fajna zabawka tylko czemu taka droga jak na chiński produkt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 dlatego musi być na dysku 6 plików CD01 ,CD02 ...CD06. z tego co czytałem w każdym z sześciu folderów( czyli płyt dla radia) liczba plików nie może być większa niż 99. Inaczej tego nie odczyta.Umieścięłm zmieniarke bezpośrednio pod radiem na pułeczce Ja bym jednak chował ;-) Życzę zadowolenia z użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanzik Opublikowano 22 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Ech może nie bdzie tak źle :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi