Nft Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Tak radio mam bez BT, zestaw już kupiłem, więc "muszę" wrzucić już tego Parrota :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) Trzeba było radio kupić i miał być w oryginale Ale jak już masz ten zestaw to potrzebujesz przejściówki jak na zdjęciu koszt około 50 zł Należało by sprawdzić tylko pinologię w złączu Tak myślę że będzie problem z on/off w parrocie, będzie pracował cały czas ponieważ nie ma sygnału + po zapłonie przy radiu , chyba żeby wykorzystać sygnał aktywacji multimediów do uruchamiania Edytowane 28 Marca 2017 przez cinas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nft Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Czyli do fabrycznego zestawu musiałbym dokupić radio z BT oraz mikrofon czy coś jeszcze ? Jak wygląda jakość rozmów z tego zestawu i jak się odbiera połączenia skoro nie mam żadnego joysticka do obsługi (oprócz tego z radia oczywiście:) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Odbiera się tym od radia , Radio, mikrofon, kawałek instalacji od słupka do mikrofonu , jak masz nawigacje to kodowanie nawigacji , jak masz wyświetlacz to wymiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nft Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Mam radio bez navi, więc jeszcze musiałbym wyświetlacz zmienić na taki od navi - dobrze zrozumiałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Nie , na taki mozaikowy do radia z BT ( A3 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Dnia 28.03.2017 o 08:55, cinas napisał: Trzeba było radio kupić i miał być w oryginale Ale jak już masz ten zestaw to potrzebujesz przejściówki jak na zdjęciu koszt około 50 zł Należało by sprawdzić tylko pinologię w złączu Tak myślę że będzie problem z on/off w parrocie, będzie pracował cały czas ponieważ nie ma sygnału + po zapłonie przy radiu , chyba żeby wykorzystać sygnał aktywacji multimediów do uruchamiania Dnia 28.03.2017 o 08:55, cinas napisał: Trzeba było radio kupić i miał być w oryginale Ale jak już masz ten zestaw to potrzebujesz przejściówki jak na zdjęciu koszt około 50 zł Należało by sprawdzić tylko pinologię w złączu Tak myślę że będzie problem z on/off w parrocie, będzie pracował cały czas ponieważ nie ma sygnału + po zapłonie przy radiu , chyba żeby wykorzystać sygnał aktywacji multimediów do uruchamiania Kolego Cinas powiedz w czym może być problem kupiłem parrot ck3100, podłączyłem przez przejściówkę i nie startuje. Piszesz coś że nie ma +po stacyjce, może w tym jest problem, w oryginalnej wtyczkę są dodatkowe piny, których nie ma w przejsciowce może to? Tak wyglądają wtyczki ta na górze to oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1974 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Dnia 24.10.2009 o 22:04, Moby napisał: Głupie pytanie mam... a co brakuje zestawowi wbudowanemu w auto (zintegrowanemu z radiem)??? Miałem GSII Parotta 3100 a w obecnym GS III zestaw zintegrowany z radiem. Jakość dźwięku z parotta bez porównania lepsza, i prostsza obsługa wybierania połączenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi