tomek42007 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Dziwne, Reno Dziwne............że się jeszcze coś nie popsuło w tym tygodniu/miesiącu :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Na megankę po prostu megi, ale na motocykl za to mówię ikarus ;) Pzdr ;) EDIT: A no i zapomniałem - traktor ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 a ja Meg, Renata i maleństwo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popik81 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 a to jest zależne od jej stanu: albo maleństwo albo zawszony grat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek42 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 .... zawszony grat Hmmm, coś w tym jest :cry: Jak jest ok to "Franca", a jak nie to "j...na Franca". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mea Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 sztrucelek i do tego miała być jeszcze ramka do tablicy rej. ale pomysł nie został zatwierdzony przez wszystkich użytkowników auta ale do may the Force be with you... nie mają już zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Żonka mówi na naszą Renate: Bodzio Nie wiem skąd jej to przyszło do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek470 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 A ja mam MYganke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaja MEGI GS Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 REGINA = moja ŻABKA ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 a moja ReNówka to Kle-kot . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Jak miałem to było różnie: Reno, Kupa, Kupka, Megana, Bolid, Granatowa strzala, Znikający punkt i Megi troche siętego uzbierało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szlachetny123 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Renia, i dupencja-niezadowolencja bo zawsze cos odemnie chce a to kase na czesci a to na paliwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Ostatnio , z inicjatywy Żony , klekot ( 1,5 dci) został przechrzczony na SMOCZYCĘ , wszyscy się chyba domyślają , że z powodu spalania. :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 (...)z powodu spalania. :-( A co - pali 5 na setkę ? Sorry nie mogłem się powstrzymać Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maupa Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 na Clio mówiłem Renia, Renatka albo Clijanka a na Megankę poprostu Megi albo Megusia znajomi mówią na nią czasami z przyzwyczajenia Renatka i wtedy muszę ich uświadomić że moje autko to Megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi