vipior Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Witam wszystkich. Jestem nowy na forum dlatego prosze o wyrozumialosc. Mam do was pytanko, poniewaz stoje przed dylematem zakupu Renault Scenic z 97r. z 1.6 benz. Autko jest sciagniete z francji ogólny stan dobry. Poradzcie czy warto pchac sie w zakup tego auta? Jakie sa koszta wymiany rozrządu? Jesli chodzi o zawieszenie czy jest dosc wytrzywale? A jak nie to czy drogie w eksploatacji? Co sie najczesciej psuje w takich autach? Nadmienie ze szukam wygodnego i taniego auta w utrzymaniu dla rodziny. Co myslicie o tym egzemplarzu? > http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9875443 < Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Coś było z prawej strony z przodu. Poza tym 150 kkm ? Zapomnij! Z tego rocznika, jeszcze z Francji pewnie dorzucisz 100kkm, a przebieg będzie prawdziwy. Na zdjęciach wygląda ładnie. Odpowiedzi na wszystkie swoje pytania znajdziesz na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vipior Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 A moglbys tak kolego po krotce opisac cos na temat tego modelu? Czy warta gra swieczki? Jak w ekspolatacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 P_r_z_e_m_o, czemu 150kkm zapomnij ?? :shock: Ja scenica mam z Włoch i miał 147kkm jak kupiłem i sprawdzony po VIN i K.S. wiec jest mozliwy taki przebieg. vipior, Jak szukasz dużego rodzinnego wozidła to lepiej nie znajdziesz ;) Ja moim sceniciem 1.6e przejezdziłem prawie 1.5roku i zadnych problemów niemiałem z nim ;) Szukaj auta z klima ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vipior Opublikowano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Ale prosilem zeby ktos napisal jak w eksploatacji te autka? Czy czesci drogie? Jak rozrzad bo slyszalem ze problem z wymiana... Napiszcie cos wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Doczytaj w regulaminie forum o zasadach pisowni postów. Części są, wbrew obiegowej opinii dość tanie Na forum znajdziesz informacje gdzie zaopatrują się ludzie z Twojej okolicy. Jest dział gdzie są zapodane linki do firm, które oferują nam zniżki. Z częściami - jeśli potrzeba a przeważnie tylko eksploatacyjne w moim przypadku - nigdy nie miałem problemu. Inne też są ;) O jakich problemach i od kogo słyszałeś ;) Wymienia się i śmiga dalej, oczywiście nie u jakiegoś partacza co się będzie uczył na Twoim aucie vipior, Co więcej pisać ;) Czteropak w dłoń i poczytaj FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuda__2 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 w rocznikach 1997 nie było 1.6 16v 107KM tylko 1.6 8v 90KM , auto z linku napewno nie jest na francuskich numerach a na niemieckich , co do przebiegu jak by był z francji to jest możliwy z niemiec niekoniecznie ;) wkażdym razie scenic to dobre wytrzymałe auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 vipior, Co do czesci to masz allegro.pl Jezdze ponad rok i nic mi sie nie zepsulo ;) rozrzad mi brat wymienil bez problemow ;) Mam 1.6 8V 90KM LPG od marca i tylko tankuje i jezdze.Spalanie LPG to 10l na sto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi