loginald Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Słuchajcie mam w swoim aucie lampy valeo podobno jednokomorowe a powinny być dwukomorowe, powiedzcie jak to jest bo w ogłoszeniach widać też w niektórych autach jednokomorowe, czy o zależy od wersji/rocznika auta? CZy jednokomorowe odnaczają powypadkowe auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Był już zdaje się taki temat. Mój teść ma Megane z 2001 roku i również ma jednokomorowe. Zdaje się od któregoś rocznika dopiero dawali dwukomorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loginald Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Sorka że założyłem temat ale nie znalazłem tamtego, jeśli była tam długa dyskusja proszę o podanie linka. Zauważyłem, że kombi mają dwukomorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Mój teść ma właśnie kombi z 2001 roku i ma jednokomorowe. Auto nigdy nie było bite, bo od nowości jest w jego posiadaniu. Ja posiadam kombi z 2000 roku i tez mam jednokomorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loginald Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 W ogłoszeniach zauważyłem, że od 2002 roku były dwukomorowe w wersji AIR czyli mojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ja mam 99r, i mam dwukomorowe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 To zależy od wersji wyposażenia. Bogatsze miały dwukomorowe już od momentu przeprowadzenia liftingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrus Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Wszystko zależy od wersjii i kraju gdzie były dostarczane,ja mam 99r.i mam dwukomorowe,ale sprowadzony był z salonu w Niemczech do salonu na polski rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILU32 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 U mnie wersja RT 99rok i też dwu komorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszsta Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ja mam 2000/2001 rocznik i mam dwukomorowe:) Wersja RXE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 W MI PhII występowały 2 rodzaje lamp 1- i 2-komorowe. W mojej są jednokomorowe. Mają one jedną przewagę - żarówki H4, których żywotność jest jednak większa niż H1 i H7. Różnica w ilości światła w 1- i 2-komorowych ie jest aż tak wielka, o ile jest wogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek28 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Czy w ogóle da sie rozebrac plastikowy kosz w megi i ph ii dwukomorowa lampa. Mam jakies 2 ciemne kółka od środka wkurza mnie to.Widac z góry jakies zaczepy są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 arek28, ja próbowałem i jedna lampa się rozpuściła w piekarniku Można lampę rozdziobać, ale wtedy nie będzie to ładnie wyglądać po złożeniu. Na łączeniu klosza jest klej, który można próbować wyskrobać, ale mi się nie udało. Miałem taką zniszczoną trochę lampę, więc nie było mi jej szkoda. Mimo, że była gorąca to klej nie chciał puścić. Nie wiem jak to rozkleić bez zniszczenia obudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek28 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 To nie bedę kombinował. Ja mam valeo .Lepiej kupic nowe .Zamienniki sa po 150zł szt. valeo 250zł. Zamienniki z allegro róznia się widać. Mysle czym je wypolerować. Słyszałem że UC da się. Próbowałem kiedys na kawałku papierem 1500-2000 i tempo ,guzik dało Jakiej firmy kupiłeś nowe ?.A może masz zdjęcie przodu auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ja mam oryginalne, nie zmieniałem. Lampa, którą poświęciłem leżała sobie w garażu i była mi niepotrzebna, więc poświęciłem ją dla idei 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi