Gość Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 hmm... Yetiq, a moglbys mi powiedzieć, w jaki sposób wsadziłes kieszen od pioneera? z tego co widzialem, w srodku nie bylo zadnych prowadnic, na których ta kieszeń mogłaby się opierać... edit: znalazlem cos takiego - http://www.bartex-caraudio.com.pl/product_...roducts_id=2846 . pytanie - czy ktoś moze używał takiej ramki oraz czy ona w ogóle pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wsadziłem kieszeń, odgiąłem blaszki utrzymujące kieszeń i ok. Tylku wewnątrz miejsca na radio z tyłu musiałem wyłamać taki plastikowy bolec podtrzymujacy oryginalne radio, bo Pioneer się nie mieścił na długość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 dzisiaj na spokojnie chciałem wszystko pooglądać. zrobiłem też zdjęcia : po wyjęciu tuner list oraz poleczki widać, że brakuje kilku mm żeby kieszeń się zmieściła Czy w takim przypadku muszę bardziej modyfikować deskę - poszerzyć otwór - z jednej i z drugiej strony szlifując trochę tego plastiku?? Chciałbym jak najbardziej zachować fabryczne wymiary, by w przyszłości wrócić do tuner list, gdyby była taka potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Chyba rzeczywiście musisz zeszlifować. Ale to dziwne, bo u mnie weszło bez problemu, choć bez żadnego luzu. Ramkę mam dokładnie taką samą i po odgięciu tych trójkątnych blaszek trzyma się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 tym razem miałem więcej czasu i miejsca. postanowiłem zeszlifowac otwor i zamontowac radio. Zdecydowałem zostawić fabryczne radio, a w miejsce szufladki zamontować Pioneera. Żeby to zrobić, musiałem usunąć zestaw głośnomówiący Renault do leciwej Nokii 6310i. Pozostało mi jedynie kupić ramkę, żeby ładniej wszystko wyglądało. Efekt: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi