Pietrucha Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Witam Od jakiegoś czasu nie działa u mnie obrotomierz. Czy to prawda że bierze on impulsy z cewek ->megan I 1.4 16V ? Wcześniej słyszałem że z alternetora, później że jest czujnik gdzieś na wałku rozrządu i teraz już nie wiem nic. Oczywiście cewki już były wymieniane jeżeli to faktycznie z nich idzie sygnał. Może ktoś miał coś podobnego ?? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Sprawdź najpierw podłączenie kostek do licznika - jak to poszukaj sobie na forum :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrucha Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 No i stało się Po zebraniu wszystkich elementów (narzędzi, chęci i czasu) dobrałem się do kostek od licznika. Wyglądały jak nowe (auto '01), wszystko wypięło się gładko i czysto. Już zwątpiłem i myślałem że to nie to jest przyczyną. Ale jak już miałem rozkręcone to oczywiście psiknołem "kontakt sprayem" i oczywiście DZIAŁA :) dzięki za info pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi