jackuc Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Witam wczoraj chciałem holować kolegę bo zostawił wóz na światłach no i lipa Okazało się , że ten gwintowany pręcik z oczkiem co się go wkręca z przodu lub z tyłu jest wygięty właśnie na gwincie o jakieś 40 stopni i nie da rady go wkręcić w gwint w samochodzie Będę próbował go prostować jakoś w imadle, ale tak zawczasu zapytam czy to jest do kupienia gdzieś oddzilenie jako uniwersalny element do różnych marek ? Jakie sa ew. koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Ucho do holowania w ASO ok 36 netto. Nr. 82 00 057 824. Rynek wtórny- za piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 A słuchajcie takie do Megane II będzie dobre do I ? http://www.allegro.pl/item200103251_hak_uc...ane_ii_bcm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo44 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Za co holować drugi samochód ? U mnie w megi I z tułu niema nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Nachyl się i zajrzyj pod budę Tam jest gwint do wkręcenia właśnie takiego oczka, które jest razem z kluczami i lewarkiem. Taki sam gwint jest z przdou w kratce U mnie nie wiem jakim cudem ale jest skrzywiony gwint w oczku. Próbowałem prostować w imadle, ale bez powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo44 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 U mnie z przodu jest wspawane ucho a z tyłu nie ma gwintu do wkręcania oczka zresztą wogóle go nie mam z kluczmi czy ktoś ma podobnie RENAULT MEGANE 1,6 RT 8V 1996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Nachyl się i zajrzyj pod budęno właśnie u mnie np też nie ma a np w meg coupe kolegi jest o co w tym wszystkim chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 hehe, u mnie w coupe jest oczko, a u mojej siostry w htb nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rawq Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Z przodu w Scenicu jest ale z tyłu szczerze mówiąc nigdy dokładnie nie sprawdzałem bo mam hak ale wydaje mi sie że nie ma. Zresztą nie mam oczka do wkręcenie nawet... Ale nie chciał bym z niego korzystać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Stałe oczko do holowania znajduje się pod zderzakiem przy prawym, tylnym kole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 U mnie zarówno z przodu jak i z tylca są gwinty a oczko w zestawie kluczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 U mnie nie ma zadnego wkrecanego oczka. Wszystko jest na stałe, tak jakP_r_z_e_m_o pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 w ph1 jest na stale z przodu i z tyłu a w ph2 jest to wkrecane oczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 No to w mojej jest tak (ostano sprawdziłem) z ciekawości. (MI PHII kombi (break)) - z przodu wkręca się przez kratkę dolnego grilla - z tyłu wkręca się pod zderzakiem po prawej stronie Oczko jest w komplecie z kluczem do kół i podnośnikiem oraz hakiem od zdejmowania kołpaków (chociaż mam alufelgi fabryczne) wkładana w oryginalną piankę i wszystko wspomagane gumką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie takowe kupić ?? Jakiś link najlepiej. Albo podać wymiary gwintu średnica zewnętrzna i Skok. Niestety u mnie na wyposażeniu nie mam tego oczka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi