knq Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Dobra wlasnie wrocilem od mechanika. Wyjal z skrzyni biegow czesc czujnika, byl jakos klejony. Numery: 77 00 414694. Wyglada to tak: Wiecie ile moze to kosztowac lub na jakiej stronie to sprawdzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagu Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Jeśli nie wyjmie reszty to nie włoży nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knq Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Wiem, powiedzial, ze jak kupie nowy i przyjade to wyjmie tamten i wlozy nowy. Ale to jest 2 razy rozkladanie calego napedu, wiec woli to zrobic za 1 razem. [ Dodano: 2008-09-21, 08:22 ] No niestety - kosztuje to ok. 200 zlotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferus Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Jak to rozkładanie całego napędu?!?!?!?! Coś Ci ten mechanik ciemnote wciska. Ja to wymieniałem i "rozbieranie napędu nic nie da. Ten czujnik jest tylko wciśnięty w obudowe skrzyni a siedzi na dwóch oringach i czasami ma tylko małe zabezpieczenie z boku(widzialem na szrocie bo umnie nie było). Nawet jak masz urwane to powineneś to dać rady wyciągnąć z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knq Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Chodzi o to, ze jest polamany w srodku i tkwi tam. Powiedzial, ze nie mogl tego wyciagnac i ze wyciagnie to do konca wtedy, gdy przyniose nowy czujnik. [ Dodano: 2008-09-22, 16:23 ] Dobra czujnik zakupiony - ta przyjemnosc kosztowala mnie cale 130 zlotych. Do mechanika jestem umowiony w poniedzialek... [ Dodano: 2008-09-29, 18:33 ] Predkosciomierz naprawiony Robocizna kosztowala 50 zlotych, wiec mysle, ze nie tak drogo. A teraz mam pytanie: czy predkosciomierz moze pokazywac zanizona lub zawyzona predkosc po wymianie czujnika na nowy (boje sie fotoradarow) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 znalazłem na elektrodzie taki opis. może komuś się przyda: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic996084.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi