Anton21 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Witam. wymieniłem koła letnie na zimowe i okazało sie ze moje czujniki cisnienia przepuszczaja powietrze, zrezygnowałem z nich i całkowicie usunąłem bo jest mi to zbyteczne, czy we wlasnym zakresie mozna skasować komunikat uszkodzenie czujników itd, czy tylko w serwisie? pozdrawiam Anton21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 W serwisie clipem trzeba działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2204 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Daj spokój z serwisem, bo Cię skasują. Jak Ci nie przeszkadza ta wyświetlana informacja to z tym żyj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakus145 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 zgadzam się piter2204 Pewne rzeczy trzeba pokochać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Chyba już wszystko wiadome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi