Koza Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam, Czy ktoś mógłby mi wskazać w internecie (np. link) jakieś gumowe dywaniki do Scenica I phII (2001 r.), które byłyby idealnie dopasowane ? Od razu napiszę, że oryginalne nie wchodzą w grę (no chyba że ktoś sprzedaje w dobrej cenie), gdyż są za drogie a nieoryginalne to już chyba przymierzałem 3 różne rodzaje i żadne nie pasowały (a to za długie, a to za szerokie, itp. - a niby wszystkie miały być właśnie do tego modelu auta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocad Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 a wiesz może ile kosztują orginalne w serwisie? bo za welurowe chcą 80zł i wydaje mi się że cena nie taka zła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawe Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Witam. Czy ktoś z Was może mi powiedzieć, które z niżej wymienionych dywaników gumowych są lepiej dopasowane do Scenic I ph II rocznik 2001. W serwisie pytałem o oryginalne to powiedzieli, że się nie opłaca bo drogo od 150 zł i to na sprowadzenie bo na stanie nie mają już takich. Na Allegro wypatrzyłem 2 rodzaje ale nie wiem, który będzie lepszy. Producent PETEX http://allegro.pl/renault-megane-scenic-dywaniki-gumowe-oryginalne-i1659139944.html Producent DOMA http://allegro.pl/gumowe-dywaniki-renault-scenic-1997-2003-popielate-i1662310929.html Wydaje mi się, że od DOMA są lepsze bo te z tyłu można spiąć razem i nie będą się tak często przesuwać ale może się mylę. Z kolei te pierwsze mają po stronie kierowcy wycięcia i nakładkę na stopę spoczynkową i jakoś tak wizualnie wydają się bardziej spójne. Może używacie te modele i możecie się wypowiedzieć na ich temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Mam te drugie i jak zauważyłeś tył leży jako tako to przednie nie są zbytnio dopasowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha_mz Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Pozwólcie odkopać temat. I jak które nabyłeś - jak pasują? Te drugie mają fajny tył ale za to przód na oko widzę że będzie kiepski. Daj znać bo muszę kupić - obecne ściągają mi gume z pedału sprzęgła, zaczyna mnie to ...irytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 obecne ściągają mi gume z pedału sprzęgła Z czystej ciekawości, czy możesz to mi przybliżyć Moja wyobraźnia albo jest za słaba, albo po prawie 11h w pracy już nie funkcjonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz89 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 posiadam w dwóch Megane i powiem szczerze, że bardzo sobie je chwalę pasują idealnie i po jednej zimie użytkowania nie wykazują praktycznie żadnych oznak zużycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha_mz Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Z czystej ciekawości, czy możesz to mi przybliżyć Moja wyobraźnia albo jest za słaba, albo po prawie 11h w pracy już nie funkcjonuje. Stosowany obecnie dywanik kończy się rantem w miejscu gdzie pedał sprzęgła schodzi do podłogi - spotyka się więc w tym miejscu z rantem dywanika i guma zdejmuje się z pedału - proste Dodano: 04 sie 2011 - 13:40 posiadam w dwóch Megane i powiem szczerze, że bardzo sobie je chwalę pasują idealnie i po jednej zimie użytkowania nie wykazują praktycznie żadnych oznak zużycia to napisz jeszcze które posiadasz i czy nie ma różnicy między podłogą meganki i scenica (pytanie pewnie rozwala ale mam scenica od 3 tygodni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi