kemot Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam. W mojej megance dti 98KM mam obecnie 230 tys km przebiegu. Teraz pytanie, czy kat przy takim przebiegu w ogole ma szanse zdawać egzamin, czy też może lepiej go już wyciąć i wstawić strumienice? Czy jak go wytne i wstawie strumienice, auto bedzie jeszcze bardziej głośniejsze? Jest szansa, że zyka kilka km? Dodam, że na razie nic nie wskazuje na to żeby był przytkany - ze startu ze swiateł idzie w miare równo z citroenem c4 hdi 90 kM... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Wywal wkład z puszki katalizatora i tyle. Strumienicy nie montuj. Ja u siebie wytłukłem sam wkład, bez rozcinania puszki i wszystko ładnie się trzyma, wydech nie rdzewieje. Na wkładzie z kata jeszcze zrobiłem niezły biznes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 noo i jak, nie chodzi Ci głośniej? jak z mocą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Na hałas nie narzekam, nie jest jakoś specjalnie głośniej chociaż już nie pamiętam dobrze jak było przedtem Auto trochę lepiej się wkręca na obroty, ale bez przesady, w końcu to tylko 102 KM (teoretycznie) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 ja też wyciołem katalizator, nie odczówam żeby było głośniej ale za to lepij się wkręca na obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi