hummerh4 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Noo Ci powiem, że podoba mi się Sam malowałeś i rozbierałeś boczki żeby wyjąć klamki i listwy? Ja jak na razie pomalowałem ten plastik co jest pod ramką od tablicy i klamki w środku Jak byś zrobił jeszcze zdjęcia z przodu i z tyłu był bym wdzięczny :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Odświeżę trochę temat. Czy można przełożyć napis modelu auta ze starej listwy do nowej? Jest on zgrzewany, czy na zatrzaski? Ciężko jest mi znaleźć lewą przednią listwę z napisem 1.6 16V i chciałbym przełożyć ze starej do nowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HassanG Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Mam pytanie, czy da się te listwy zdjąć ze zderzaków czy są one wmontowane na stałe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) Chodzi ci o ten plastik na środku zderzaka? W HB, z tylnego zderzaka ściągałem, jest na zaczepy - widać na zdjęciu. EDIT: Dodałem zdjęcie zderzaka z przodu, bo mam zderzak w kolorze nadwozia - czarnym... Edytowane 5 Lutego 2014 przez Krzychup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HassanG Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) cięcie Ten czarny ;) Kolego zapoznaj się z tym regulaminem i się do niego zastosuj. Aston76 Dodano: 06 lut 2014 - 10:14 W innym temacie dodałem zdjęcie tak i nikt się nie przyczepił ale zapamiętam Aston. :P Może ktoś przeoczył. Na forum nikt z moderatorów nie siedzi 24/dobę. To, że nie zostało wyłapane nie znaczy, że było dobrze zamieszczone. - Prezes Prezes, moderatorzy mi tam odpisywali. ;) Koniec tematu. Kolego jesteś pewny, że masz tam zdjęcie zamieszczone nie zgodnie z regulaminem? Sam je usunąłem z tego tematu 04.02. 2014. o godzinie 19.27. Aston76. Edytowane 6 Lutego 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 W Megane 1ph1 nie da się zdjąć, w Megane 1ph2 da się zdjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HassanG Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) A czy zderzak z ph2 pasuje do ph1?? Edytowane 6 Lutego 2014 przez HassanG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Po co w ogóle chcesz to wyjmować? Jak chcesz to odświeżyć, wystarczy odmalować. Ja malowałem takim lakierem: Mój odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HassanG Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Kolega zarysował o słupek na swoim podwórku i ta listewka jest cała podrapana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Papier ścierny, szpachlówka do plastiku (to zależne od głębokości rys), taśma malarska, kilka gazet i lakier, jaki podałem wyżej. Nawet nie będzie śladu. Chyba, że to nie jest dobry kolega i chcesz, aby zasponsorował Tobie nowy zderzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom68 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) "Czy można przełożyć napis modelu auta ze starej listwy do nowej? Jest on zgrzewany, czy na zatrzaski?" Na zatrzaski wymienia się bez problemu ( w MI ph2 na pewno). Kolego Tom68 jest opcja cytuj i ją używaj. Aston76 Edytowane 23 Lutego 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi