glide Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Ja nie mam obecnie pieska kiedyś mialem chomika ktory żyl 3,5 roku czyli bardzo długo (jak na Chomika) ;-) a karmilem go Niemiecką karmą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Co to jest 3,5 roku. Moje akary błękitne żyły 8 lat. A to tylko ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 mój pies ma 7 lat i jeszcze troche pożyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Ja mam Sznaucera Miniature Srebrno-czarnego, rozkoszna psina, kochana, grzeczna - nawet mam naklejke z takim sznaucerem na tylnej bocznej szybie mojej Meganki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maper Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Prawda. Człowiek najwierniejszym przyjacielem psa. Wokół niego (psa) toczy się część naszego życia. Ja mam wiernego przyjaciela, bardzo cierpliwego, mało wymagajacego (czysta woda, trochę jedzenia), potrafiącego mnie słuchać - mogę mówić do niego godzinami i się nie nudzi (chyba). Lubi jak się go szczoteczką od czasu do czasu podrapie po pleckach i brzuszku. Ot taki sobie długowieczny przyjaciel - żółw czerwonolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Ato moi najlepsi przyjaciele pomagają zawsze więc np o felgi się nie boję hihihi :-P :D http://img184.imageshack.us/img184/9724/1000683oe2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 niezły arsenał, to jeszcze jakaś mała wyrzutnia i można bez strachu do Iraku reniom jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 wyrzutnia też jest ale nie zmieściła się na dywanie hihi :-P :-P :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Można powiedzieć, że Robak to zbrojne ramię Forum Renault Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Mam nadzieje Robak ze bedziesz w Borkach, jakby nas atakowalo np KRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 niestety borki będę musiał sobie w tym roku odpuścić. w czerwcu będę zbyt obciążony pracą zwłaszcza weekendową niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek_W Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 [Cięcie] Dla uściślenia Borki 2007 są w maju a nie w czerwcu. Proszę nie cytować postu 1:1 jak się odpowiada bezpośrednio pod nim - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 no właśnie a w maju tym bardziej notoryczny brak czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 A to mój przyjaciel w roli głównej: Więcej na forum dogomanii. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 To oznacza, że nie jesteśmy zamknięci na inne hobby, pasje i miłości Naszego życia Basenji i to chyba jest najważniejsze. 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi