waldek42 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Szykuję się do wymiany łożyska i wiem, że potrzebny będzie gięty klucz oczkowy i imbus do odkręcenia tej nakrętki. Chyba jest to 17 albo 19. Może robił ktoś to osobiście i wie na pewniaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 A czasem nie 18? Ja jak się dowiedziałem, że renufka stosuje takie dziwne rozmiary porostu poszedłem do sklepu i kupiłem tych co nie miałem. Już parę razy się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramnad Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Na pewno za późno, ale może się przyda komuś innemu. Klucz 18 mm i imbus 5 mm. Wymieniałem dzisiaj sprężynę amortyzatora więc to odkręcałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi