krynio63 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Renault Megane 1997 silnik 1.6 .Mam problem z wolnymi obrotami .Wymieniłem już : sonde,silniczek krokowy(używany).nie mam instalacji gazowej.skaczą obroty od 500 do 1000 obr/min Przenosze do wlasciwego dzialu, prosze pisac w odpowiednich dzialach, bo sie balagan robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReiL Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 A co dokladniej ci sie dzieje?i czy masz instalacje LPG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 A co dokladniej ci sie dzieje?i czy masz instalacje LPG? Stary coś niedokłądnie czytasz ;-) Kolega napisał dokładnie co się dziej i że nie ma instalacji gazowej a co za tym idzie po co mu w takim razie LPG ;-) Jak wymieniłeś na używany to może ten też jest walnięty :) Przeczyściłeś delikatnie gniazdo gdzie wchodzi silniczek krokowy Co z filtrem powietrza :) - może zabity na max :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Spoko Prezesie. Ta wiadomość była edytowana i zmieniana 4 razy, więc może w momencie zadawania pytania przez ReiL'a jeszcze nie było informacji o LPG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 OK Widziałem info o przeniesieniu ale nie wiedziałem, że aż tyle razy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroslaw_300 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Wygląda na to że trzeba wyczyścićlub wyminić wtryski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 coś ostatnio archeologów się tu namnożyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi