lukaszc2 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Szukałem na forum ale jedyne co znalazłem to jak wymienić żarówkę trzeciego światła stop w wersji 5 drzwiowej. Potrzebuje wymienić żarówkę trzeciego stopu ale w wersji sedan. W instrukcji jest napisane, że należy skontaktować się z ASO ale sama myśl udania się tam już mnie przeraża. Bardzo proszę o pomoc w przekazaniu mi informacji jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał111 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Musisz po prostu przycisnąć dwie zapadki znajdujące się na osłonie światła wewnątrz kabiny, ja pomagałem sobie jeszcze śrubokrętem żeby delikatnie podważyć osłonę, pociągnąć ją do siebie i powinna się wysunąć. A żarówka jest na zawiasie z lewej strony musisz odpiąć zapadki i ci się otworzy. No i to by było na tyle. Przynajmniej ja tak robiłem i mi się udało. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszc2 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Udało mi sie tam dostać tylko jak zwykle problem gdzie kupić taką żarówkę........ musze chyba przez allegro bo na 3 sklepy i 4 stacje benzynowego nigdzie jej nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał111 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ja miałem tak samo po kilku sklepach i odpowiedziach "nie ma", pojechałem do serwisu tam mają od ręki i chyba za 7 zł, więc nie ma sensu jeżdzić, tylko odrazu uderz do serwisu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnerek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 zgadza się potwierdzam słowa kolegi że najwygodniej jechać do ASO (akurat w tym przypadku), kupiłem żarówkę 2 dni temu za 7,90zł, a na allegro jak doliczysz koszty przesylki to wyniesie dużo drożej, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszc2 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Michał111 Bardzo dziękuję. Rady kolegi (kolegów) okazały się bardzo pomocne żarówka kupiona za 7 zł w serwisie już wymieniona dziękuję. Jeszcze tylko zabawa z H-7............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psi2338 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) Przeniesiono i scalono z już istniejącym. Witajcie czy ktoś przebrnął przez wymianę żarówki 3 stopu w sedanie. Instrukcja pisze aby skontaktować się z serwisem. Niestety na forum nie udało mi się znaleźć pomocy. Edytowane 1 Listopada 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Niestety na forum nie udało mi się znaleźć pomocy. To pewnie kolega kiepsko szukał. Mnie to zajęło może 2 minuty, nie dłużej. Warto czasem skorzystać z opcji szukania w zasobach forum przez google. Twój temat połączyłem z tym odszukanym. Polecam zapoznać się z tym co wyżej napisano. Wprawdzie nie ma fotek ale z opisu sprawa wydaje się banalna, to problemu być nie powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microfon1984 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Wybaczcie odkopanie tematu. Szukałem informacji co to za żarówka i zastanawiam się nad tym czy można wsadzić zamiast oryginału jakąś żarówkę LED. Zawsze mi się wydawało, że to światło świeci dość słabo patrząc na inne samochody i myślę nad innym źródłem światła. Może ktoś z Was coś zmienił i może się podzielić informacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi