snap Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 dzisiaj przyszly kupilem na allegro, koszt 66zl z wysylka sa fajnie zbudowane bo maja kopulke w srodku w ktora wklada sie zaroweczke i nie ma pomaranczowej poswiaty od zarowki :lol: nie trzeba kupowac philipsa za 10zl :lol: fotki na samochodzie troche pozniej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Mam takie same, dałem 49zł w krakowie w sklepie, ładnie wyglądają i świecą, ale tak szczerze to taka mała tandeta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 nie powalają urodą :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 bronius, bo tak akurat wyszło zdjęcie, ale jak patrzysz z boku to świeci tylko taki pierścień, tak jak są przednie lampy z ringami, to w tym kierunku świeci tak jakby ring... snap, ciekawe czy tobie też zaparują po kilku deszczach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 suchemu tez kupilem na zyczenie te kierunki, przyznam ze fajnie wygladaja na aucie, widzialem na zywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajbaj Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Parują wam te kierunkowskazy boczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Mi nie parują, ale parują mi tylne lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajbaj Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Za ile kupiłeś swoje boczne kierunkowskazy ? Na allegro są po 60 zł za komplet, ale tez i sa po 30 zł za 2 sztuki. A szajsu nie chce kupić. Co byś doradził ? Dodano: 05 sty 2014 - 13:19 Na allegro znalazłem takie coś: http://allegro.pl/megane-ii-kierunkowskaz-kierunkowskazy-clear-kpl-i3853115761.html Co sądzisz o tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 29 plus wysyłka czyli 38 zł. a kupiłem tutaj: Klik A ten które podajesz jest taki sam producent kierunki, tylko liczą marzże. Wymiana może nie być łatwe, bo u mnie jest tak krótki kabel że ledwo odpiąłem te originale i wpiąłem te nowe. Renault oszczędza na ilość kabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajbaj Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 A jakies ramki pod te kierunkowskazy to sa ? Pytam, bo to dla mnie nowośc. Od niedawna mam Megankę. I co zrobić, aby starczyło kabli ? Dodano: 05 sty 2014 - 14:16 A jakie bys polecał żaróweczki do tych kierunkowskazów ? Chodzi o to by to miało skład i ład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Najlepszym sposobem jest zdjęcie nadkoła przednie i odpięcie kabli z kierunków albo odpiąć kierunek delikatnie i cienkim szczypce chwycić za połączeniem i przekręcić kierunek aż wyjdzie żarówka. Wymienić żarówkę na pomarańczową i kierunek na chrom i włożyć z powrotem w otwór ale nie do końca. I sprawdzić czy świeci i potem włożyć do końca. Ty masz starszy model przed lifting i może tam jest więcej kabli niż u mnie. Żarówki to W5W pomarańczowe i był w zestawie. Możesz mieć ledowe tylko nie wiem jak będzie świecił. Pracę lepiej jak jest ciepło bo plastyk będzie bardziej miękkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajbaj Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 A co sądzisz o białych żaróweczkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 A chce kolega stracić dowód rejestracyjny? Światło białe nie może być wykorzystywane do kierunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajbaj Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 No, nie pomyslałem o tym. Mój błąd. Dodano: 05 sty 2014 - 18:42 A rameczki pod kierunkowskazy to będą pasowały z oryginalnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi