koszałek opałek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 mnie ostatnio wpadł w oko ten egzemplarz, tylko co mu dolega? megane 130PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 koszałek opałek, jak Ci zależy to mogę podjechać do niego i obejrzeć na żywo. Kojarzę, gdzie zdjęcia były robione więc nie ma problemu :) Wydaje mi się że to handlarz bo ma specyficzny styl robienia zdjęć - idealna jakość itp. Kiedyś, prawdopodobnie on, sprzedawał v50 i Zafirę - te same ujęcia i okolica. Jutro (a raczej już dziś) mogę się dowiedzieć czy to on. A auto rzeczywiście super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 zdjęcia dopracowane na maxa, handlarz zawodowiec :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 gość dał mi VIN, zacznę od tego i zobaczymy co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Z tego co udało mi się ustalić: Jeżeli to ten sam gość o którym pisałem wcześniej to: Jest to handlarz, który zajmuje się sprowadzaniem dość młodych aut - głównie 2-3 lata. Przeważnie ma w ofercie wypasione fury w bardzo dobrym stanie. Zdjęcia zawsze tak odpicowane. Wcześniej w ogłoszeniach podawał informację, że udostępnia miernik grubości lakieru. Gość z gadki wydaje się spoko. Tyle ode mnie, jakby co to jestem na miejscu i coś niecoś mogę pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 ta laguna też była od niego ( sprzedana ) laguna 130PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Laga tez na wypasie :) Pasuje do poprzednich aut które sprzedawał. Czekamy na info z VINu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 a nie róbcie mi smaków, jeszcze co od Niego będę chciał :-/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Czekamy na info z VINu Czar prysł, licznik kręcony, raz chyba jeszcze na gwarancji bo są straszne skoki pomiędzy wizytami, ale to przypuszczenie ( no chyba, że na pół roku auto trafiło do garażu ). Druga korekta końcem tego lata. Łącznie brakuje około 50000km. Gość wie co bierze bo nie widać tego na stronie głównej samochodu ( trzeba wchodzić w podstrony ) Tak sobie oglądam od czasu do czasu jakiegoś megana i jak na razie od około roku same miny, jak nie bity to licznik kręcony. A jutro mój wóz będzie miał nowego właściciela :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 a nie róbcie mi smaków, jeszcze co od Niego będę chciał :-/ ? scar, smakiem można się jedynie obejść sądząc po powyższym opisie :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Skoro nie można nic sensownego kupić za 30.000 zł z rocznika 06 to może lepiej ograniczyć się do 2004 i mieć "piątkę" w kieszeni. Ten wygląda na czysty ( lub wyprany ) megane 2004 120PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Wygląda na to, że najlepiej kupić auto lekko uszkodzone (poszycie) i zrobić - wtedy człowiek wie na czym stoi. Takich aut przeważnie nie kręcą bo po co. A jak ktoś się uprze to sprawdzi sobie przebieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Jakiś tydzień temu obejrzałem tego: AUTO IMPORT "COMPLEX" Rychły Przemysław To już moja chyba 3 i ostatnia wizyta w tym miejscu. Chwalą się, że specjalizują się w renówkach. To w czym ja się specjalizuję. Co tam pojadę to coś im znajdę i słyszę głupie odpowiedzi. Ostatnio przy oględzinach tej z linku gość był już beszczelny. Opis: czysty, zadbany, itd. W aucie śmierdzi psem ( albo stadem psów ) po zakupie bez awiomarinu ani rusz. Auto wyprane powierzchownie, jak się zajrzy w zakamarki to jest syf! W bagażniku pogryzione plastiki. Bezwypadkowe też niejest bo zderzak też po przejściu. Dalej nie szukałem bo uprzejmość personelu i stan auta zniechęcał do poświęcania czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi