piotrekdriver Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Spaliła się żarówka z przodu przeciwmgielna jak zabrać się za wymianę? Macie jakieś sposoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 piotrekdriver, ja ściągałem zderzak.Z tego co czytałem na forum innym się to udało po ściągnięciu osłony dolnej.Nie wiem jak... bo jak ja ściągniesz to zostaje z 50cm do zderzaka.Chyba,że tą pierwszą ściągniesz ,z tym,że ona jest od zderzaka złapana na nity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekdriver Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udało się bez ściągania zderzaka na-szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_t Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Odkopie temat, "udało się...", możesz podpowiedzieć-jak, swój sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonasz1983 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Ja w Grandzie wymieniam bez ściągania zderzaka. Odkręcam tylko plastikową osłonę nadkoli, lekko odginam i mam ładne dojście, cała operacja wymiany ok 10 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi