Robak Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Madox, również polecam te świece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madox Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 mam nadzieje ze nie robi roznicy to ze mam LPG ?? no i czemu wlasnie te ?? PS. takie tanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 to są świece które są montowane na pierwszym montażu co do Lpg są to jednoelektrodówki ja używam takich samych w swoim scenicu tylko że do twojego silnika K7 m są te http://www.autkoplus.com/category/11190,od...1995-do-09-1998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 kupic świece Brisk`a ja z tą firmą miałem do czynienia tylko przy zakupie świec do Ogara 200 (motorower) i moje morale uległy zwiększeniu myśląc że kupiłem super świece.Nie testowałem tego producenta w żadnym samochodzie. Niestety po 3 dniach użytkowaniu w komarku nie mogłem już go odpalić bo świeca padła. Od tamtej pory postanowiłem że nie kupię nigdy briska. Po awarii włożyłem wtedy Championa i mój komarek śmiga już na tej świecy 3 rok. Brisk moim zdaniem jest za bardzo okrzyknięty. Popieram kolegów że najlepiej zrobisz jak zamontujesz fabryczne świeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madox Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Robak, o ktore Ci chodzi te firmy EYQUEM Czy HGK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Eyquem oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madox Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Dzieki ;-) na pewno je zamowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom24_ Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Witam Dzisiaj całe przedpołudnie spędziłem na poszukiwanie swiec zapłonowych i nie wiem dokładnie czy sprzedawca sprzedał mi dobre posiadam meganę z grudnia 1998 roku , silnik 1,6 8v Typ silnika to K7M 702 Najpierw kupiłem po wybraniu oczywiście z katalogu przez sprzedawcę NGK BKR 5 EK, później jednak zadzwonił i powiedział, że należy wymienić na NGK BCP 5 E (BCP 5 ES) i teraz mam takie W drugim sklepie sprzedawca powiedział że należy wziąć NGK BKR 5 EZ. Tak więc może Wy jako fachowcy polecicie, które świece należy użyć do tego silnika Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Kup Eyquem RFN58LZ lub NGK BKR5EZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 to są pasujące do tego silnika. Na forum polecane są equem bo takie są na pierwszym montażu. tak więc drugi wybór sprzedającego był prawidłowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 lepper_pl, we wrześniu 1998 była mała zmiana w tym silniku i od tego czasu stosuje się inne świece. Kolega ma z grudnia 1998 więc powinien kupić te co ja mu napisałem. Gdyby auto byłoby sprzed września 1998 to NGK BCP5ES byłyby ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom24_ Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Sprzedawca tez miał ten problem Teraz mam założone BERU ULTRA 0,7 14FR-7DU R6 202 Może kupię takie same, lecz w katalogu Beru znalazłem tylko takie Ultra Z 193 14 FR-7 DU2 Nie wiem czy to takie same Proszę o pomoc, Może ktoś posiada taki silnik - to niech napisze jakie używa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Kup tylko firmy eyguem - są najlepsze dla tego silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 bronius a jakie Ty masz świece w swojej Megi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 ziolo, mam eyguem RC52LS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi