koszałek opałek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Dzisiaj o 17.00 sprzedałem Megane. Z żalem bo jeżdżona od nowości i bez dzwona :-( .Teraz zacznę poszukiwania nowszego nabytku, czy lepszego to się okaże :) . Kondolencje można wpisywać poniżej. W sprawie datków na nowy samochód proszę o kontakt na PW to podam numer konta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 A może Megane III .? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 No to ktoś się wpakował :) :) :) - żart :) Powodzenia w poszukiwaniu następnej (Renówki) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Tak jak kolega wyżej, również życze powodzenia... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 piotrek305, żuć banknotem (najlepiej plikiem z banderolką) to się dowiesz. :) :) :) (zgodnie z sugestią właściciela tematu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Szukam jakiegoś miłego człowieka, który sprzeda mi nierozbity i nieprzekręcony samochód. Z resztą, czyli z mechaniką idzie sobie poradzić. Mam jeszcze clio turbo tak więc ciśnienia na zakup niema. Zanim sprzedałem oglądałem, i nic nie znalazłem, teraz też się nie łudzę, że będzie lepiej. Oczywiście są super furki np 2008 ale za 50.000zł. Jak na razie te po 3 dychy to lipa straszna. Piękne na zdjęciach, czasami nie trzeba wysiadać z samochodu, bo z zapłotu widać, że chwile świetnośći ma za sobą. Tyle mam z tego satysfakcji, że podałem kwotę bez negocjacji i bez grymaszenia została wypłacona. Ciekawostka: jazda próbna odbyła się po podpisaniu umowy. Taka przejażdżka na koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi