SzaŁaS89 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Koledzy pomożcie może wy:) Moje spryskiwacze przedniej szyby cos nie działaja prawidłowo chyba: - na postoju ,,sikaja,, tak do połowy szyby prawie - a w trakcie jazdy ( powyzej 50-60km/h ) ledwo co ,,sikaja,, do granicy wycieraczki ; wiec wiekzsosc plynu marnuje sie i nawet wycieraczka nim nie czysci. wyciagnolem wezyki pod maska przeczyscilem ,ale nic nie wyleciało czyli nie byly zapchane. macie jakies pomysły?? z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinb7 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Moim zdaniem to masz już słabą pompkę spryskiwacza i nie daje zbyt dużego ciśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Za gęsty masz płyn :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 tylko teraz sprawa jak to pompka zeby zamowic w sklepie. czy na dwa wezyki czy na jeden :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 OhneDich, jeden to tylko do clasica. Jak masz HB i duszę na tylną szybę to z dwoma króćcami, na 2 wężyki, owalna wtyczka do tego rocznika. Można też próbować naprawiać według opisu z forum, ale nie jest to do końca pewne, czy się uda. W moim rozdzielaczu np. były inne gumki jak w przepisie podanym na forum. Koszt nowej pompki na Allegro coś koło 35 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 ja troche innej beczki: montował ktoś do Megane IphI spryskiwacze mgłowe? szukałem tematu, ale nic nie znalazłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 To już stara beczka, dawno otwarta, pomimo że inna.. Tu masz antałek- http://megane.com.pl/topic/4498-spryskiwacze/page__st__48__p__88717__hl__%2Bspryskiwacze+%2Bmg%C5%82owe__fromsearch__1#entry88717 A tu całą beczkę- http://megane.com.pl/topic/29796-koncowki-spryskiwaczy/page__view__findpost__p__237097 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi