kramer13 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Kupiłem renault megan z 2001 roku i okazało się ze poduszki powietrzne są uszkodzone związku z tym mam prośbę o doradę ,co muszę dokupić aby poduszki były sprawne,czy sensor który jest zamontowany będzie można wykorzystać proszę o pomoc za co z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Co to znaczy, że poduszki są uszkodzone? Mechanicznie każda sztuka uszkodzona czy po prostu błąd się świeci? Auto po dzwonie? Napisz co się dzieje bo może to jakaś pierdoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramer13 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Poduszka kierowcy jest całkowicie wyciągnięta natomiast pasażera jest wstawiona przysłona i zasilikonowana artystycznie, kontrolka na desce rozdzielczej w ogóle się mnie zapala,tak jakby jej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Żeby układ zadziałał musisz: -kupić poduszki i napinacze -zresetować sensor (na allegro się ogłaszają) -dowiedzieć się co za rzeźba jest przy liczniku, bo kontrolka powinna się świecić. Jak wszystko będzie w porządku, to kontrolka będzie się zaświecać przy każdym uruchomieniu auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi