Prezes Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 a tak byś miał wszystko na papierze zawsze ze sobą Poda ktoś nowy, kto chce się dopisać po miesiącu od wydrukowania listy, swój numer lub ktoś zmieni obecny numer fona na nowy i tony papieru w kosz :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 tony papieru w kosz :evil: A LASY GINĄ B) B) Wracając do projektu Easy-ego, była kiedyś mowa o dostępie do stronki przez WAP, czyli bezpośrednio z zdefektowanego auta mamy dostęp do strony i do wszystkich województw w których przydarzyło nam się nieszczęście. Obecnie chyba z WAP-em nie ma co kombinować, ponieważ prawie wszystkie telefony mają dostęp do stron www i nawet papieru nie potrzeba wozić w schowku, a jedynie adres w zakładce w przeglądarce telefonu. To przecież już XXIw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Prezes a nie popędziłbyś Easy-ego, żeby tamten wątek dociągnął do końca. To były dobre pomysły B) ale temat chiba stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Prezes a nie popędziłbyś Easy-ego B) Pomysł ciekawy ale czy do wykonania B) :roll: Moim zdaniem "przyczyny" opieszałości są dwie. Jedna to dziewczyna Easy-ego a druga to dziewczyna Admina. B) To od Easy-ego i Krzycha zależy kiedy program zostanie wznowiony, niestety nie mają za wiele czasu dla forum od kiedy....... No właśnie. ACH TE KOBIETY B) B) B) Ps. Może przynajmniej na następne forumowe weseliska zostaniemy zaproszeni. B) hehehehe Ps2. Zastosowanie określenia "przyczyny" w odniesieniu do tych osób, proszę traktować w kategoriach humorystycznych. B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Prezes a nie popędziłbyś Easy-ego Poszło PW i e-mail - poczekamy na odzew. Z batem nie pojadę do niego ale jak się nie odezwie to palnik i obcęgi B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 a co z kwestia publicznego podawania telefonów na stronie?? Dobrze by było, żeby dostęp mieli tylko Ci, którzy biorą udział w akcji. I żeby na stronę nie mógł wejść byle kto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Misio. Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ale żeby wówczas mieć dojście to co to za kłopot się zarejestrować...podając nawet fikcyjne dane...lub numer telefonu na kartę za 5zł B) Zaraz będę znowu posądzony o "panikę" ale już się spotkałem nawet osobiście z takimi dowcipnisiami...głuchymi telefonami w środku nocy lub np że gumę złapał i potrzebna pomoc (po przyjeździe na miejsce - nikogo nie ma). Ale podkreślę - nie jestem przeciwnikiem, a wręcz odwrotnie, też nie chce projektu dobijać ale... proszę o pomyślenie nad jakimś sprytnym rozwiązaniem B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Misio, dokładnie takie same mam obawy. Dowcipnisiów nie mało, jednak pewien stopień zaufania trzeba mieć. Ale to będzie działało na ich niekorzyść i muszą mieć tą świadomość, że po kilku takich akcjach po prostu jak będzie potrzeba pomocy nikt nie zareaguje i oby to ich dotyczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Misio. Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 W tym sęk że oni nawet by nie prosili pomocy... a "oberwie" ktoś uczciwy, ktoś komu się należała pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Czy w formie elektronicznej czy papierowej zawsze jest ryzyko jakichś głupich zagrywek. Macie obawy, to nie podawać namiarów na siebie, nie przystępować do akcji. Akces jest dobrowolny. Nikt nikogo nie zmusza ale też nikt nikomu nie zabrania. Moim zdaniem, podanie mojego numeru telefonu do tej akcji jest mniej upierdliwe (jeszcze nikt nie miał potrzeby zadzwonić, a jestem tam od początku) od częstych telefonów od operatora z ponoć rewelacyjnymi nowymi ofertami. (przeciętnie 2-3 razy w tygodniu, co przy 3 numerach w orange daje bardzo częste "głupie" telefony. Nie pomaga nawet zastrzeżenie by takich ofert do mnie nie kierowano, gdyż nie jestem nimi zainteresowany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 gojgen, wsio OK ale goń ten akces bo stoi. I ja wysłałem PW. Lista marna jak na razie choć wklepałem w komórke numery które są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Vivaldi, przeglądajac historie wiadomości PW to już od 2009-10-20, 02:14 walczę z tym tematem. Niestety nie mam wpływu na postępowanie stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 a zabrać admina a wrzucić innego da rade? Może na takiego co ma niewiastę ale wraca a nie wychodzi w kapciach w zimie ze śmieciami i wraca ..... po dwóch latach B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Vivaldi,tu właśnie kol Easy miał jeszcze coś podesłać, część już jest u Admina, nawet miejsce na serwerze jest przygotowane. Transferu też wystarczy B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi