Driver Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 A to mój optical tuning. Sory za jakość ale robiłem to na laptopie i w dodatku w MSPAINT lol normalnie pracuje na Adobe Photoshop. Poprawie się i wrzuce już profesionalny tuning a nie taką wioske :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 trzeba bylo podkrecic jeszcze tego cieniasa i malczaka co stoja na zdjeciu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Nie mam jeszcze zdjęć swojego auta, więc pobawiłem sie waszymi :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Te przebicia od reflektorów ciekawie się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mici.fox Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Moja Megi 2 po lekkim komputerowym tuningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambok Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 A to moja Megi po delikatnym tuningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 A tak wyglada moj Classic ,ale chyba z takim zawiasem to za mocno by sie nie pojezdzilo Dodam ze VT to felgi ,szyby i gleba ,reszta jest real. Ostatnio doszly jeszcze tylne lampy od ph II ,kilka drobnych chromowanych dodatkow m.in klamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 a mam pytanie: jak lakierowałeś plastiki i ile Cie to kosztowało? bo mam od jakiegos czasu plan to zrobić i drugie pytanie: rowniez planowałem wrzucenie sobie lamp i chromowanej listwy od Ph2 - jak jest z przekladaniem? trzeba coś robić czy wchodzą? [piszu, zaczynasz robić offtopic, temat dotyczy prezentacji meganek po vt, jak interesują Cię zmiany w autku użytkownika to pisz via pw - bronius] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 panowie, nie jestem modem ale proponuje taki sprawy załatwiać na PW bo dostaniecie ostrzeżenie... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokker Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 to teraz moja fura po lekin Vitrual Tuning'u Zmiany: szyby, powiekszone felgi, lekko obniozony, plastikowe elementy w kolorze nadwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 To ja sie troche wybije z tłumu. Postanowilem zaprojektowac sobie maly pakiecik stylistyczny do mojej Meganki :( Jak narazie wyglada to tak: Oryginal: VT: Niebawem zaprezentuje ostateczna wersje z widokami przod + tyl 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 :shock: :shock: :shock: ale perfekcjonizm :( :) :) gratuluje umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator85 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 ta biala lagunka niczego sobie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 ta biala lagunkajaka laguna? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topol Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 ładne ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi