marcin87GD Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 (edytowane) Witam, Potrzebuję pomocy kogoś kto ogarnia VT. Chodzi mi mianowicie o wrzucenie felg, którymi jestem zainteresowany a defakto nie mam możliwości ich przymierzenia i ocenienia jak wyglądałby na aucie :) Edytowane 11 Grudnia 2013 przez marcin87GD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faraon_Faraon Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Hej, jestem nowy na forum. Interesuje mnie czy są jeszcze jakieś inne programy do VT? Photoshop jest dla mnie za drogi :/ 3500 to minimum ile trzeba dać za taką zabawę...Moje kolejne pytanie: mam GIMPA (był darmowy:P) czy możliwe są tam takie przeróbki? Będę wdzięczny za odpowiedź :D Edytowane 26 Października 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Jak najbardziej :) http://www.gimpuj.info/index.php?topic=30552.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FerdynandLipski Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Czy mógłbym prosić o przymierzenie tych felg? :) Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi