Dawid74 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 mam pytanko czy przy poduszkach powietrznych tylnych w środkowym pasie też jest napinacz pirotechniczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Nie wydaje mi się, żeby w ogóle z tyłu były napinacze. Pasy masz przecież zapinane na fotelu, z fotele możesz wyjąć przesuwać wyrzucić środkowy. Że zapytam, gdzie ty masz te "tylne poduszki". Kurtyny rozumiem, ale poduszki B) Nie wiem czy w Scenicu I PhI były w ogóle montowane kurtyny B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid74 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 P_r_z_e_m_o Scenic z 2001 r ma cztery poduszki plus kurtyny, tylne są w oparciach przednich foteli, naszywka z boku. Strzeliły mi napinacze, komputer i mechanik wskazali na wystrzelenie przednich i tylnych napinaczy. dlatego zastanawiam się czy srodkowy pas ma napinacz pirotechniczny. [ Dodano: 2010-01-19, 10:42 ] Wiem że napinacze przednich pasów bezpieczeństwa są przy zapięciach a tylnych przy zwijaczach. zastanawiam się jedynie nad środkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Dawid74 Ty piszesz o Scenicu I PhI, a ja szklanej kuli nie mam i nie wiem o jaki model Ci Chodzi. PS Środkowy pas nie ma napinacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi