waldek708 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Lewy, tak samo jak w ph2. Jakim sposobem, auto samo się zatrzasnęło?w ph1 jak i ph2 przy sprawnie działającym systemie HF nie ma takiej opcji.W lagunie owszem,położyłem kartę pod tym daszkiem od wyświetlacza zegara i po chwili trach...zaryglowało się autko :evil: W meganie trzeba nacisnąć na guzik w gryfie,żeby zamknąć autko...samo oddalenie nie wymusza zamknięcia drzwi.Dlatego nie rozumiem jakim sposobem vuki, sobie kartę zatrzasnął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vuki Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 chyba tego nie rozwiąże dziś zrobiłem test: zamknąłem auto, potem do bagażnika podrzuciłem kluczyki czyli wszystko tak samo jak ostatnio, czekałem 40 minut i ..... nic auto się nie zatrzasnęło, normalnie otwarłem je za pomocą HF może to jednak jakieś zjawisko nadprzyrodzone zadziałało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 vuki, mrozy kolego mrozy.Elekronika wariuje przy tych temperaturach.Nie tylko w renufkach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 waldek708, elektronika mu wcale nie wariuje w ph1 jak i w ph2 i bez względu na heands free czy też bez, jest taki figiel, że jak otworzysz central i fizycznie otworzysz jakiekolwiek drzwi to central się już nie zarygluje, natomiast jeżeli po otwarciu centrala otworzysz i zamkniesz bagażnik to za chwilę auto się zarygluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MS Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 alarm .... chyba tylko firmowy, mam ja 3 miesiącejeśli otworze auto a nie uchylę drzwi to po czasie się ponownie rygluje!!! ten objaw wygląda mi na to, co ja miałem. Przeczytaj mój ostatni post w tym wątku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surivitna Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 W phI jest tak, że jak wsadzisz rękę za klamkę podniosą się rygle, a Ty nie otwierasz drzwi i stoisz z kartą cały czas w zasięgu czujnika to po bliżej nie zbadanym przeze mnie czasie ponownie rygle zaskakują blokując drzwi. Prawdopodobnie zasłoniłeś sobie torbę, w której miałeś kluczyk inną torbą. Ja noszę w kieszeni w spodniach i czasami jak otwieram samochód, wsiadam i chcę odpalić mam komunikat, że kluczyka nie ma. Po wyjęciu na wierzch wszystko gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi