CAPOMAN Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Panowie- dlaczego jeszcze naszego klubu tam nie ma? ;-) http://fanklubmoto2010.auto-swiat.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAPOMAN Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 no bo ja czekam ze swoim cennym głosem heheh a mam teraz wybór ;-) B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Jak zacznie na tej stronce coś działać, to zgłoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 hehe ciekawe które forum zrobiło auto nabijanie głosów, i jak teraz temu będą przeciwdziałać żeby nie było oszustw, bo jak tak dalej ma być to szkoda czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 które forum zrobiło auto nabijanie głosów my ewentualnie też możemy B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 aa feeee , brać udział w akcji organizowanej przez tak stronniczy tygodnik :-x Bojkot AŚ powinien być ogłoszony, a nie dowartościowywać ich nazwą i logiem naszego forum. B) B) B) B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAPOMAN Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 stronniczy czy nie.......zawsze ewentualnie darmowa imprezka przydałaby się. No ale znając nasze podejście to teraz będziemy przez 2 tygodnie rozmyślać na temat czy warto- czy nie, więc może rzeczywiście sobie darujmy B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 ..zawsze ewentualnie darmowa imprezka przydałaby się. marzyciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 A dlaczego stronniczy, kiedyś czytałem, teraz nie czytam, ale stronniczosci nie zauwazyłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 no to czekamy i głosujemy... a co jak nawet nie wygramy to może w czołówce będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Informuję tylko że nie jesteśmy klubem tylko forum. Nie powinniśmy brać udziału. Już na innym forum znalazłem linki w stylu: "głosujcie na to forum" więc jedna wielka nieuczciwość jak w całym AŚ i zbieranie głosów bez pokrycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ja bym proponował przekwalifikowanie forum na klub Tylko nie wiem co i jak z kosztami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 ja też uważam że powinniśmy przekształcić się na klub... ponieważ mamy już zloty (nawet ogólnopolskie) itp akcje, więc czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 http://pl.wikipedia.org/wiki/Stowarzyszenie tak na początek ... Zebrać członków -> utworzyć statut -> zarejestrować w sądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 jaja sobie robicie... my nie będziemy stowarzyszeniem ale klubem jakich wiele w tym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi