duczek9215 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 mam takie pytanie ile by kosztowało zrobienie takiej maski rozdzielczej i koło drzwi to obicie http://patrz.pl/zdjecia/scenic-gigant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Tanio nie będzie bo w Polsce chyba jedna firma zajmuje się takimi obiciami, nazywa się: JAVA CAR DESIGN. A cena? :-? Na allegro jeden gość ma na sprzedaż megi coupe z obiciem JAVA CAR DESIGN wartym rzekomo 11 tys. :roll: http://www.allegro.pl/item857916412_piekna...po_tuningu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 To była meganka czarnego od nas z forum i z meganecoupe.pl, można podejrzeć w temacie jak to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pingu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Normalnie to za 4 boczki, siedzenia tył i przód Java bierze ponad 5 tyś. Za taką deskę biorą chyba koło 1,5- 2 tyś. Są ludzie, którzy takie rzeczy robią, może być dużo taniej a jak trafisz to nawet lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 jesteś z łodzi więc mam gościa w koluszkach co robi to napewno taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duczek9215 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 a ile tak mniej więcej by wziął by za zrobienie 4 boczki, siedzenia tył i przód i deskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 nei wiem trzeba byłoby zadzwonić ale pewnie nie więcej niż 1500zł może z 2 tys za wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lpshinoda Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 no chyba jednak trochę więcej, sama skóra jest dosyć drogim materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek34 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 nie więcej niż 1500zł może z 2 tys za wszystko nie chciałbym widzieć tych wszystkich elementów w/w obszytych za 1500zł Chyba,że piszesz o kosztach robocizny + koszty materiału,chociaż to też za mało Miałem inne auto i pytałem się co najmniej kilku firm/tapicerów o obszycie skórą foteli,kanapy i boczków i to skórą eko+ alcantarą,żeby taniej było a też ślicznie wygląda to ceny były w granicach 1500-2500. (jakieś 2-3 lata temu, nie wydaje mi się aby teraz taniej było :( ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi