hitachi Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Elo dzis mialem maly przypal ;( :/ przerysowalem prawy bok przednie i tylne drzwi zapodaje fotki niewiecie ile moze to kosztowac ??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 lakierowanie: z 200-300 zł za element Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hitachi Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 czyli kolo 600zł ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 600 zł to wariant optymistyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 u mnie w mieście jest 180 zł za element i to lakier metalik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 przetnie,tylnie i do tego tylni blotnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hitachi Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 No niestety idzie sie pochlastac :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 głupie pytanie jak tyś to zrobil?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Kuchnia jakiś tygrys cię tak rysnął? - fatalnie to wygląda :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 jesli to metalik, to trzeba będzie zrobić jeszcze cieniowanie, pewnie zaśpiewają za to około 1 tysiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebaczaj Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Co to jest cieniowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 jakoś tego cieniowania nie rozumiem w poprzednim aucie miałem metalica lakier i za każdy element wołali jednakowe 180 zł chyba że był to dach to chcieli 400 zł by zlikwidować jedno ognisko rudej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Co to jest cieniowanie? to jest dopasowanie odcienia koloru sąsiadujących (nielakierowanych w tym momencie) elementów - stosowane szczególnie (wysoko zalecane) przy kolorach szarym i złotym, tak aby w pięknym, wiosennym, intensywnym słońcu trudno było dostrzec różnicę w kolorze. Warto też zwrócić uwage na to że cena lakierowania będzie zależeć też od tego ile warst bezbarwnych zostanie położone na bazę. Bronius ten lakiernik którego cene podałeś jest godny polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 ja u niego 2 rzeczy robiłem zderzak w clio (bardzo ładnie zrobiony) i spoiler w coupetce (też ok) póki co nie mam zastrzeżeń, jak chcesz to adres poniżej: Auto-Wróbel, Izabelin-Mościska, ul Estrady 9, tel 7522843 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Jak już będa nalepy, będe sie musiał porozglądać na ochocie i zobaczyć jak Ci ten spoiler zrobił :). Mam kurcze do zrobienia element pod leflektorem z tyłu i zderzak (poprzedni właściciel musiał uderzyć w coś ciekawego) ale jak juz sie zdecyduje to robić to chce mieć to zrobione idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi