BartoszzG Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 siemka Ostatnio zastanawiam się ile KM ma najmocniejsza Megane na naszym zacnym forum. Wpadłem na pomysł aby zrobić coś w stylu licytacji. Ja jako pierwszy startuje od 95km w moim 1.4 16v Jeśli ktoś ma więcej (na bank nie jedna osoba :( ) to niech mnie przelicytuje. Mam nadzieje, ze pomysł spotka się z ciepłym przyjęciem i dzięki rozsądkowi użytkowników informacje tu zawarte będą prawdziwe. Innymi słowy chciałbym poznać najmocniejsze Megane na forum i myślę, że będzie to ciekawe rozwiązanie aby ten cel osiągnąć. Tak więc zaczynam :) 1. 95km (1.4 16v) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocz3k Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 1.6 8V 89 kW tyle wbite w dowodzie a ma 90 km wiec nie przebijam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Może jeszcze się zaczniemy licytować na ilość śrubek w naszych autkach Może na ilość kropelek (nie litrów) jakie dzisiaj wlaliśmy do baku :( Niektórym się aż nadto nudzi :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 dodam tylko, że licytacja już dawno się zakończyła. Tu LIDER; http://megane.com.pl/dawiddsp-moja-megi-30-v6-vt16470.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi