koszałek opałek Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Z cyklu głupota nie boli czyli stuk puk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 koszałek opałek, dobre dobre ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 bardzo mądry film polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Beatka chciała chłopaka na Kredensa wyrwać, a on jej głowę mongolskimi teoriami zaśmieca :) Kiedys robili takie akcje, a teraz 30 godzin "nauki" i w drogę :) Wiekszość z tych 30 godzin duża część uczniów stoi w korkach i się nudzi :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popik81 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 drift;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 maciek127, naprawdę dobry filmik,coś takiego powinno być pokazywane w trakcie kursu nauki jazdy. Kiedyś byłem świadkiem wypowiedzi pewnego"doświadczonego"kierowcy,który to twierdził, jakie to ma doświadczenie w prowadzeniu pojazdu,bo"prawko"ma ponad 15 lat.Paskudnie wtrąciłem się do rozmowy.Zapytałem,a ile w tym czasie,w sumie przejechał km.? Odp.coś około 100 tyś.-Następne moje pytanie-.A aktualnym samochodem ile i jaka była przerwa między autkami?-No różnymi od czasu do czasu,a teraz od 1,5 roku (swoim pierwszym)ok 5-10 tyś. Stwierdziłem krótko.-Powinnaś mieć na szybach"zielone listki",bo dla mnie nie masz niestety prawie żadnego doświadczenia. No i po tych słowach nastapiła wielka"obraza majestatu",koleżanka się na mnie obraziła i tyle. :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi