WoofeR Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Pytanie ironiczne, ale spójrzcie na aukcję: http://www.allegro.pl/item873005724_kilka_...dze_okazja.html Ma gość tupet :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Może ktoś pozna swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rt Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 A to Dziad jeden! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrek Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Może ktoś pozna swoją W takim układzie tylko odbiór osobisty <boks> <boks> <boks> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 przeglądał graty w garażu..ale nie swoim !! Co za gość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 kabel obcięty, żeby przesyłka była tańsza a wiesz podobno im kabel krótszy tym się ją lepiej stroi :( ale tak na serio... W takim układzie tylko odbiór osobisty ale tylko wtedy gdy... Może ktoś pozna swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Bezczel totalny, jestem na to szczególnie uczuliny po tym jak 3 lata temu straciłem u siebie pod domem nowiutkiego Wilsona "Little Will" :evil: normalnie poszukam takich aukcji i zakapuję do administracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 zakapuję do administracji.Myślę,że ktoś był juz szybszy.Aukcja zakończona juz dawno bez oferty kupna ;-) Swoja drogą,że tez takie rzeczy pozostaja bezkarne. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rt Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Swoja drogą,że tez takie rzeczy pozostaja bezkarne. :evil: Musiałby być złapany na gorącym uczynku. Później po nitce do kłębka Jeszcze taki cytat w necie znaleziony odnośnie tego allegrowicza: "Już nikt nigdy przez tego pana pozbawiony anteny nie będzie. parafrazując klasyka. " :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 żadna moja a już 2 mi zwineli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Ale pożyczał w miarę tanie anteny z tego co widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi