mcyork Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Tak jak w temacie , jak mogę poznać czy w swojej wersji wyposażenia mam podgrzewaną przednią szybę , przycisk odpowiedni za to mam i jak wcisnę lampka na tablicy się zaświeca tyle że nie mam pewności czy to w ogóle działa . Do tej pory włączałem tę opcję razem z nawiewem i zaczynałem odśnieżanie szyby więc trudno powiedzieć .Przeczytałem w książce że po jakimś czasie ogrzewanie się wyłącza samo i rzeczywiście takie objawy są widoczne. Czy jest możliwe żebym miał ta opcję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 W miejsce bezpiecznika od podgrzewania przedniej szyby wsadź jakiś mały bezpiecznik np 5A, jak go wywali przy włączeniu podgrzewania to powinno działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 mcyork, zastanawiam się czy w Meganie 1 Ph1 na pewno była opcja podgrzewanej przedniej szyby? W Ph2 taka opcja na pewno była. Przyglądnij się szybie, jeżeli jest podgrzewana to będą widoczne "druciki" wtopione w szkło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 zastanawiam się czy w Meganie 1 Ph1 na pewno była opcja podgrzewanej przedniej szyby?była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcyork Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 dzisiaj się temu przyjrzę tak jak mówicie , dodam że moja opcja jest dość bogata ( klima podgrzewane siedzenia , poduszki ) Auto zostało sprowadzone z Niemiec więc myśle że jest takie coś możliwe . Jak zobacze co i jak to napisze wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 każdy ma podgrzewaną przednią szybe... wentylatorek na maxa i jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 możliwe, że kiedyś auto miało ogrzewaną, lecz na skutek np. wypadku albo pęknięcia została wymieniona na zwykłą koszt szyby podgrzewanej to jest 2-3x koszt szyby zwykłej, więc możliwe, że ktoś przyciął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcyork Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 przyjrzałem się i mieliście rację , widać gołym okiem , szyba jest podgrzewana , widać "zatopione druciki ". dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi