lepper_pl Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Zapraszamy do przedstawienia waszego sposobu montażu CB Radia w aucie. Mile widziane zdjęcia i opisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Tak to sobie wymyśliłem. Uchwyt z blachy dachowej płaskiej. Wycięty na kształt litery "T", pozaginany odpowiednio i oklejony folią samoprzylepną w brązowym kolorze. Doklejona gąbeczka ma zapobiegać rysowaniu się podłokietnika. Brakuje tylko rzepa w dolnej części, który jeszcze lepiej stabilizuje radio (choć bez tego i tak super się trzyma). Robiłem go na szybko przed wyjazdem więc nie jest super dopracowany - zadanie jednak spełnia. Jego zalety to: tani, można wykonać samemu bez większych problemów i szybko, szybki demontaż, no i żadnych uszkodzeń wnętrza. Antenę mam na magnesie (świński ogonek), ale walczę ze sobą i nie wiem czy nie założę stałego uchwytu na klapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Ja zamontowałem radio w podłokietniu , ramka przykręcona do wewnętrznej części schowka od lewej strony , głośnik zamontowany dodatkowo po lewej stronie deski ( przypięt od kratki nawiewowej na desce przy słupku ) dostęp do radia jaes to potwarciu podłokietnika i tam jest również mikrofon , jak potrzeba coś powiedzieć to wyciągam mikrofon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Jakie masz radio i antenę no i jak z zakłóceniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi